सारी दुनिया मं गूँजे थारो नाम खाटू का बाबा श्याम माया तो थारी थे ही जाणो Sari Duniya Mein Goonje Tharo Naam Khatu Ka Baba Shyam Maya To Thari The Hi Jaano

Sari Duniya Mein Goonje Tharo Naam Khatu Ka Baba Shyam Maya To Thari The Hi Jaano
सारी दुनिया मं गूँजे थारो नाम खाटू का बाबा श्याम माया तो थारी थे ही जाणो
भजन लिरिक्स Bhajan Lyrics

 

तर्ज – संतो सुरगा सु आयो सन्देश / म्हारे सिर पर है बाबाजी रो हाथ

 

सारी दुनिया मं गूँजे थारो नाम,
खाटू का बाबा श्याम, 
माया तो थारी थे ही जाणो ।।

 

निरबल का बल निरधन का धन,
थारो रुतबो न्यारो।
हारयोड़ा की जीत करावै,
बाबा श्याम हमारो।
बाबा दरदी नै देओ थे आराम,
खाटू का बाबा श्याम, 
माया तो थारी थे ही जाणो ।।

 

जो कोई लेवै थारो आसरो,
बैठ्यो मौज उड़ावै।
खूँटी ताण कै सोवै बैनै
चिंता नहीं सतावै।
बैंका थे ही बणाओ सारा काम,
खाटू का बाबा श्याम, 
माया तो थारी थे ही जाणो ।।

 

बिन पाणी कै नाव चलाओ,
ऐसी है सकळाई।
आँख्यां पढकै ‘हर्ष’ भगत की,
थे ही करो सुणाई।
थारै देरी को कोनी कोई काम,
खाटू का बाबा श्याम, 
माया तो थारी थे ही जाणो ।।

 

प्रसिद्द राजस्थानी तर्ज़ ‘म्हारै सिर पर है बाबाजी रो हाथ’ की तर्ज़ पर श्री विनोद अग्रवाल ‘हर्ष’ द्वारा रचित भजन ।

 


 

Tarz – Santo Surga Su Aayo Sandesh / Mhara Sir Par Hai Babaji Ro Haath

 

Sari Duniya Mein Goonje Tharo Naam,
Khatu Ka Baba Shyam,
Maya To Thari The Hi Jaano.
Nirbal Ka Bal Nirdhan Ka Dhan,
Tharo Rutbo Nyaro.
Haryoda Ki Jeet Karave,
Baba Shyam Hamaro.
Baba Dardi Nai Deo The Aaram,
Khatu Ka Baba Shyam,
Maya To Thari The Hi Jaano.
Jo Koi Leve Tharo Aasro,
Baithyo Mauj Udave.
Khoonti Taan Ke Sove Baine
Chinta Nahi Satave.
Banka The Hi Banaave Sara Kaam,
Khatu Ka Baba Shyam,
Maya To Thari The Hi Jaano.
Bin Paani Ke Naav Chalao,
Aisi Hai Saklai.
Aankhyan Padhke ‘Harsh’ Bhagat Ki,
The Hi Karo Sunai.
Thare Deri Ko Koni Koi Kaam,
Khatu Ka Baba Shyam,
Maya To Thari The Hi Jaano.
Prasiddh Rajasthani Tarz ‘Mhare Sir Par Hai Babaji Ro Haath’ Ki Tarz Par Shri Vinod Agrawal ‘Harsh’ Dwara Rachit Bhajan.

 

।। श्री श्याम आशीर्वाद ।।
।। श्याम श्याम तो मैं रटू , श्याम ही जीवन प्राण ।।
।। श्याम भक्त जग में बड़े उनको करू प्रणाम ।।
श्रीश्याम आशीर्वाद पोर्टल पर सभी मंदिर , भजन , भक्तो का जीवन परिचय, भक्तो के साक्षात्कार, प्रभु सुमिरन , ग्रन्थ व् अन्य कंटेंट को किसी न किसी ऑथेंटिकेटेड जानकारी व् व्यक्ति विशेष से लिया गया है या हमारे द्वारा पोर्टल पर विभिन्न माध्यम से प्राप्त किया गया है। कंटेंट पब्लिश करने में पूर्णतया सावधानी रखी गई है। श्री श्याम आशीर्वाद आपके द्वारा किसी भी पोस्ट में दिए गए सुझाव , बदलाव व् नए प्रस्ताव का सहृदय हार्दिक स्वागत करता है।

Leave a Comment