म्हारे सिर पर है बाबा जी रो हाथ खाटू वाले रो साथ कोई तो म्हारो काई करसी Mahare Ser Pe Hai Baba Ji Ro Hath Khatu Wale Ro Sath Koi To Mahro Kai Karsi

Mahare Ser Pe Hai Baba Ji Ro Hath Khatu Wale Ro Sath Koi To Mahro Kai Karsi
म्हारे सिर पर है बाबा जी रो हाथ खाटू वाले रो साथ कोई तो म्हारो काई करसी
भजन लिरिक्स Bhajan Lyrics

 

तर्ज – संतो स्वर्गा सु आयोजी सन्देश

 

म्हारे सिर पर है
बाबा जी रो हाथ
खाटू वाले रो साथ
कोई तो म्हारो काई करसी

 

जे कोई म्हारे,श्याम धणी ने
साचे मन से ध्यावे
काल कपाल भी सांवरिया के
भागता से घबरावे
जे कोई पकड्यो है ,
बाबा जी रो हाथ
कोई तो बांको काई करसी
म्हारे सिर पर….

 

जो आपे विश्वास करे वो
खूंटी तान के सोवे
बठे प्रवेश करे न कोई
बाल न बांको होवे
जाके मन म नहीं है विश्वास
बांको तो बाबो काई करसी
म्हारे सिर पर …

 

कलयुग को यो देव बड़ो
दुनिया मे नाम कमायो
जद जद भीड़ पड़ी भागता पर
दौड्यो दौड्यो आयो
यो तो घट घट की जाणे सारी बात
कोई तो म्हारो काई करसी
म्हारे सिर पर …

 


Tarz – Santo Swarga Su Aayoji Sandesh

 

Mahare Sir Par Hai
Baba Ji Ro Haath
Khatu Wale Ro Saath
Koi To Mharo Kaai Karsi
Je Koi Mhare Shyam Dhani Ne
Saache Man Se Dhyave
Kaal Kapal Bhi Sanwriya Ke
Bhagta Se Ghabrave
Je Koi Pakadyo Hai Baba Ji Ro Haath
Koi To Banko Kaai Karsi
Mhare Sir Par
Jo Aape Vishwas Kare Wo
Khoonti Taan Ke Sove
Bathe Pravesh Kare Na Koi
Baal Na Banko Hove
Jake Man Mein Nahi Hai Vishwas
Banko To Babo Kaai Karsi
Mhare Sir Par
Kalyug Ko Yo Dev Bado
Duniya Mein Naam Kamayo
Jad Jad Bheed Padi Bhagta Par
Daudyo Daudyo Aayo
Yo To Ghat Ghat Ki Jaane Saari Baat
Koi To Mharo Kaai Karsi
Mhare Sir Par

।। श्री श्याम आशीर्वाद ।।
।। श्याम श्याम तो मैं रटू , श्याम ही जीवन प्राण ।।
।। श्याम भक्त जग में बड़े उनको करू प्रणाम ।।
श्रीश्याम आशीर्वाद पोर्टल पर सभी मंदिर , भजन , भक्तो का जीवन परिचय, भक्तो के साक्षात्कार, प्रभु सुमिरन , ग्रन्थ व् अन्य कंटेंट को किसी न किसी ऑथेंटिकेटेड जानकारी व् व्यक्ति विशेष से लिया गया है या हमारे द्वारा पोर्टल पर विभिन्न माध्यम से प्राप्त किया गया है। कंटेंट पब्लिश करने में पूर्णतया सावधानी रखी गई है। श्री श्याम आशीर्वाद आपके द्वारा किसी भी पोस्ट में दिए गए सुझाव , बदलाव व् नए प्रस्ताव का सहृदय हार्दिक स्वागत करता है।

Leave a Comment