रंग मत डारो रे सावरिया म्हारो गुजर मारे रे Rang Mat Dale Re Sanwariya Maharo Gujar Mare Re

 

Rang Mat Dale Re Sanwariya Maharo Gujar Mare Re
रंग मत डारो रे सावरिया म्हारो गुजर मारे रे

भजन लिरिक्स Bhajan Lyrics

 

रंग मत डारे रे कानूड़ा म्हारो गुज्जर मारे रे
मैं गुज्जरी नादान ओ गुज्जर मतवालो रे
रंग मत डारे रे कानूड़ा म्हारो गुज्जर मारे रे

 

होली खेले तो कान्हा बरसाने में आज्यो रे
राधा और रूख्मण ने आता सागे लाइजो रे
रंग मत डारे रे कानूड़ा म्हारो गुज्जर मारे रे

 

घर मत आज्यो म्हारी सास बुरी है
नन्दोली नादान म्हाने बोल्या मारे रे
रंग मत डारे रे कानूड़ा म्हारो गुज्जर मारे रे

 

सास बुरी है म्हारी ननद हठीली
परण्यो बेईमान म्हाने गाल्यां काढ़े रे
रंग मत डारे रे कानूड़ा म्हारो गुज्जर मारे रे

 

चन्द्र सखी भज बाल कृष्ण छवि
हरी चरनन में म्हारो चित लागे रे
रंग मत डारे रे कानूड़ा म्हारो गुज्जर मारे रे

 


 

Rang Mat Daare Re Kanuda Mharo Gujjar Maare Re
Main Gujjari Naadan O Gujjar Matwalo Re
Rang Mat Daare Re
Kanuda Mharo Gujjar Maare Re
Holi Khele To Kanha Barsane Mein Aajyo Re
Radha Aur Rukhman Ne Aata Saage Laijo Re
Rang Mat Daare Re
Kanuda Mharo Gujjar Maare Re
Ghar Mat Aajyo Mhari Saas Buri Hai
Nandoli Naadan Mhaane Bolya Maare Re
Rang Mat Daare Re
Kanuda Mharo Gujjar Maare Re
Saas Buri Hai Mhari Nand Hathiili
Paranyo Beiman Mhaane Gaalya Kadhe Re
Rang Mat Daare Re
Kanuda Mharo Gujjar Maare Re
Chandra Sakhi Bhaj Baal Krishna Chhavi
Hari Charanan Mein Mharo Chit Laage Re
Rang Mat Daare Re
Kanuda Mharo Gujjar Maare Re
।। श्री श्याम आशीर्वाद ।।
।। श्याम श्याम तो मैं रटू , श्याम ही जीवन प्राण ।।
।। श्याम भक्त जग में बड़े उनको करू प्रणाम ।।
श्रीश्याम आशीर्वाद पोर्टल पर सभी मंदिर , भजन , भक्तो का जीवन परिचय, भक्तो के साक्षात्कार, प्रभु सुमिरन , ग्रन्थ व् अन्य कंटेंट को किसी न किसी ऑथेंटिकेटेड जानकारी व् व्यक्ति विशेष से लिया गया है या हमारे द्वारा पोर्टल पर विभिन्न माध्यम से प्राप्त किया गया है। कंटेंट पब्लिश करने में पूर्णतया सावधानी रखी गई है। श्री श्याम आशीर्वाद आपके द्वारा किसी भी पोस्ट में दिए गए सुझाव , बदलाव व् नए प्रस्ताव का सहृदय हार्दिक स्वागत करता है।

Leave a Comment