सलूणा श्याम म्हारै कानी जोवो जी झूठा बहाना मत टोवो जी Saloona Shyam Mhara Kaani Jovo Ji Jhootha Bahana Mat Tovo Ji

Saloona Shyam Mhara Kaani Jovo Ji Jhootha Bahana Mat Tovo Ji
सलूणा श्याम म्हारै कानी जोवो जी झूठा बहाना मत टोवो जी
भजन लिरिक्स Bhajan Lyrics
तर्ज – कान्हूडा लाल घडलो महारो भर दे रे
सलूणा श्याम, म्हारै कानी, जोवो जी,
झूठा बहाना मत, टोवो जी।।
कद सैं, बजाऊँ बाबा, थारी हजूरी,
ढील दियां म्हारै, नाय सबूरी,
अन्तर नै ना, बिलोवो जी ।
सलूणा श्याम, म्हारै कानी, जोवो जी,
झूठा बहाना मत, टोवो जी
आँख्यां दीवानी, म्हारी, थारै, दरश की,
काळजडै मं, म्हारै, पीड़ा सी, चसगी,
मैल मनां का म्हारै, धोवो जी ।
सलूणा श्याम, म्हारै कानी, जोवो जी,
झूठा बहाना मत, टोवो जी
पैल्यां तो म्हारो, जीव उळझायो,
किन कारण, अब, नाथ भुलायो,
चेतो करो मत, सोवो जी ।
सलूणा श्याम, म्हारै कानी, जोवो जी,
झूठा बहाना मत, टोवो जी
ज्यां दिन, सैं थांसै, आँख लड़ी है,
जाण गयो तूं, मीठी, छूरी है,
दूर ना दाता म्हांसै, होवो जी ।
सलूणा श्याम, म्हारै कानी, जोवो जी,
झूठा बहाना मत, टोवो जी
सेवा बजातां ‘काशी’, मोहे जुग बीत्या,
ना जाणू रामायण, ना जाणु गीता,
मत कर नैण, बिछोवो जी ।
सलूणा श्याम, म्हारै कानी, जोवो जी,
झूठा बहाना मत, टोवो जी

 


 

Tarz – Kanhooda Laal Ghadlo Mharo Bhar De Re

 

Saloona Shyam, Mhara Kaani, Jovo Ji,
Jhootha Bahana Mat, Tovo Ji.
Kad Sain, Bajaoon Baba, Thaari Hajooree,
Dheel Diyaan Mhara, Naay Saboori,
Antar Nai Na, Bilovo Ji.
Saloona Shyam, Mhara Kaani, Jovo Ji,
Jhootha Bahana Mat, Tovo Ji.
Aankhyan Deewani, Mhaari, Thaare, Darsh Ki,
Kaaldjade M, Mhara, Peeda Si, Chasagi,
Mail Manaan Ka Mhara, Dhovo Ji.
Saloona Shyam, Mhara Kaani, Jovo Ji,
Jhootha Bahana Mat, Tovo Ji.
Paelyaan To Mhaaro, Jeev Ulajhaayo,
Kin Kaaran, Ab, Naath Bhulaayo,
Cheto Karo Mat, Sovo Ji.
Saloona Shyam, Mhara Kaani, Jovo Ji,
Jhootha Bahana Mat, Tovo Ji.
Jyaan Din, Sain Thaanse, Aankh Ladi Hai,
Jaan Gayo Toon, Meethi, Chhoori Hai,
Door Na Daata Mhaan Sai, Hovo Ji.
Saloona Shyam, Mhara Kaani, Jovo Ji,
Jhootha Bahana Mat, Tovo Ji.
Seva Bajata ‘Kashi’, Mohe Jug Beetiya,
Na Jaanu Ramayan, Na Jaanu Geeta,
Mat Kar Nain, Bichhovo Ji.
Saloona Shyam, Mhara Kaani, Jovo Ji,
Jhootha Bahana Mat, Tovo Ji.

 

।। श्री श्याम आशीर्वाद ।।
।। श्याम श्याम तो मैं रटू , श्याम ही जीवन प्राण ।।
।। श्याम भक्त जग में बड़े उनको करू प्रणाम ।।
श्रीश्याम आशीर्वाद पोर्टल पर सभी मंदिर , भजन , भक्तो का जीवन परिचय, भक्तो के साक्षात्कार, प्रभु सुमिरन , ग्रन्थ व् अन्य कंटेंट को किसी न किसी ऑथेंटिकेटेड जानकारी व् व्यक्ति विशेष से लिया गया है या हमारे द्वारा पोर्टल पर विभिन्न माध्यम से प्राप्त किया गया है। कंटेंट पब्लिश करने में पूर्णतया सावधानी रखी गई है। श्री श्याम आशीर्वाद आपके द्वारा किसी भी पोस्ट में दिए गए सुझाव , बदलाव व् नए प्रस्ताव का सहृदय हार्दिक स्वागत करता है।

Leave a Comment