श्याम रह्यो म्हारा आँख्या में भाव जग्यो म्हारा हिरद में Shyam Rayo Mahari Aanka Main Bhaav Jago Mahare Hriday Main

Shyam Rayo Mahari Aanka Main Bhaav Jago Mahare Hriday Main Maharo Chit Chadho Govind Girirajdharan
श्याम रह्यो म्हारा आँख्या में भाव जग्यो म्हारा हिरद में म्हारा चित पर चढ्यो गोविंद गिरिराजधरण
भजन लिरिक्स Bhajan Lyrics

 

तर्ज – मेहँदी रची थारा हाथां में

 

श्याम रह्यो म्हारा आँख्या में
भाव जग्यो म्हारा हिरद में ,
म्हारा चित पर चढ्यो ,
गोविंद , गिरिराजधरण ll 

 

थे केवो तो मोहन थारी,
बन्सी म्हें बन जावा श्याम l
बन्सी म्हें बन जावा,
थारा होठा सू लग जावा श्याम l
मुकूट बना थारा माथा में,
गजरा बना थारा हाथा मे,
बन जावा बाजुबंद, गिरिराजधरण ll1ll

 

थे केवो तो मोहन थारी,
गाया म्हें बन जावा श्याम l
गाया म्हें बन जावा,
थारा मधुबन में चर जावा श्याम l
चारों चरा थारा कुंजा  में,
पाणी पिवा थारा यमुना में,
हो जावा ग्वाला संग, गिरिराजधरण ll2ll

 

थे केवो तो मोहन थारी,
गोप्या म्हें बन जावा श्याम l
गोप्या म्हें बन जावा,
थारा रासा में रम जावा श्याम l
रास खेला  थारै साथ में,
खो जावा मिठी बाता में,
हो जावा पलका में बंद, गिरिराजधरण ll3ll

 

 


 

Tarj – Mehndi Rachi Thara Haatha Mein

 

Shyam Rahyo Mhaara Aankhya Mein
Bhaav Jagyo Mhaara Hirad Mein,
Mhaara Chit Par Chadhyo,
Govind, Girirajdharan
The Kevo To Mohan Thaari,
Bansi Mhe Ban Jaava Shyam.
Bansi Mhe Ban Jaava,
Thaara Hotha Su Lag Jaava Shyam.
Mukut Bana Thaara Maatha Mein,
Gajra Bana Thaara Haatha Mein,
Ban Jaava Bajuband, Girirajdharan.
The Kevo To Mohan Thaari,
Gaaya Mhe Ban Jaava Shyam.
Gaaya Mhe Ban Jaava,
Thaara Madhuban Mein Char Jaava Shyam.
Chaaro Chara Thaara Kunja Mein,
Paani Piva Thaara Yamuna Mein,
Ho Jaava Gwalo Sang, Girirajdharan.
The Kevo To Mohan Thaari,
Gopya Mhe Ban Jaava Shyam.
Gopya Mhe Ban Jaava,
Thaara Raasa Mein Ram Jaava Shyam.
Raas Khela Tharai Saath Mein,
Kho Jaava Mithi Baata Mein,
Ho Jaava Palka Mein Band, Girirajdharan.

 

 

।। श्री श्याम आशीर्वाद ।।
।। श्याम श्याम तो मैं रटू , श्याम ही जीवन प्राण ।।
।। श्याम भक्त जग में बड़े उनको करू प्रणाम ।।
श्रीश्याम आशीर्वाद पोर्टल पर सभी मंदिर , भजन , भक्तो का जीवन परिचय, भक्तो के साक्षात्कार, प्रभु सुमिरन , ग्रन्थ व् अन्य कंटेंट को किसी न किसी ऑथेंटिकेटेड जानकारी व् व्यक्ति विशेष से लिया गया है या हमारे द्वारा पोर्टल पर विभिन्न माध्यम से प्राप्त किया गया है। कंटेंट पब्लिश करने में पूर्णतया सावधानी रखी गई है। श्री श्याम आशीर्वाद आपके द्वारा किसी भी पोस्ट में दिए गए सुझाव , बदलाव व् नए प्रस्ताव का सहृदय हार्दिक स्वागत करता है।

Leave a Comment